Sunday , 8 December 2019

“TE NGRIHEMI NGA GJENDJA E NEGLIZHENCES”

Sot të gjithë kemi nevojë të ngrihemi nga gjëndja e neglizhencës. Kështu u shpreh në hytben e së premtes nga xhamia e Parrucës, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari. Ai kërkoi që të rritet dashuria ndaj pejgamberit Muhamed a.s.

Gjithashtu, në fjalën e tij para besimtarëve, Imam Sytari kërkoi të lexohet më shumë për fe dhe besimtarët të mos qëndrojnë pasiv në jetën e përditshme.

Lexoni dhe kete

3 DHJETOR, DITA BOTËRORE E PËRSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Në kuadër të ditës botërore të përsonave me aftësi të kufizuar u organizua një aktivitet …