Sunday , 25 October 2020

“TE RINJTE DUHET TE ORJENTOHEN DREJT KURSEVE PROFESIONALE”

Të rinjtë duhet të orjentohen drejt kurseve të formimit profesional për të patur një vend pune të sigurtë në të ardhmen.

Kjo është thirrja e Drejtorit Rajonal të Punësimit në Lezhë Fatmir Delishi, sipas të cilit në këtë periudhe ka kërkesa për pune nga sektori privat, por kërkohen punonjes të kualifikuar, pasi në të kundert bizneset nuk i ofrojnë.

Koha e gjatë e izolimit si shkak i pandemisë COVID-19 trefishoi numrin e të papunëve në Lezhë, por me rikthimin normalitetit situata ka nisur të përmiresohet, pavarësisht se biznesi po përballet me veshtiresi të shumta financiare.

Lexoni dhe kete

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Ka nisur puna për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Njësisë Administrative Rrethina, faza …