Saturday , 16 February 2019

TE RINJTE NE KERKIM TE PUNES

Pjesëmarrja në panairin e punës në shkollën industriale “Arben Broci” ishte e lartë. Rreth 750 vendet e lira të punës që u paraqitën për rajonin verior sollën interesimin e përsonave të papunë në Qarkun Shkodër. Natyrisht, mes tyre nuk munguan as ato që janë të arsimuar prej vitesh, por që ende nuk kanë gjetur punë në profesionin e tyre.

Gjithsesi, pavarësisht organizimit të këtyre panaireve, Qarku Shkodër vijon të mbetet një ndër më problematikët përsa i përket punësimit, sidomos të rinjve.

 

Lexoni dhe kete

4.000 PROTESTUES NGA SHKODRA DREJT TIRANES PER PROTESTE

Rreth 4 mijë qytetarë dhe mbështetës të Partisë Demokratike kanë udhëtuar nga Shkodra në mbështetje …