Thursday , 22 August 2019

“TE RINJTE PER TE DREJTAT E NJERIUT NE SHQIPERI”

Në kuadër të projektit “Të Rinjtë për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri” i mbështetur nga Bashkimi Evropian, shoqata “Gruaja në Integrim” prezantoi këtë të premte iniciativën: “E Drejta e Punës Përmes Shprehisë së Veprimit”.

Kjo iniciativë lindi dhe u konceptua si indikator i aftësimit profesional të të rinjëve që ndjekin sot arsimin e mesëm profesional dhe si rrjedhojë e një indicie nga të rinjtë e shkollës së Mesme Pyjore.

Lexoni dhe kete

PËRFUNDOJNË PUNIMET NË RRUGËN “LORO NODAJ” NË GURIN E ZI

Rruga “Loro Nodaj” në Njësinë Administrative Guri i Zi, ka ndryshuar tërësisht pamjen e saj. …