TE RINJTE PUNESOHEN TE PASIGURUAR

Stina e e veres rrit numrin e të punësuarve në sektorin e hoteleri turizmit, por shqetesim është fakti se shumica e tyre punojnë në të zezë. Problematika është ngritur nga kreu i konfederates së sindikatave Kol Nikollaj i cili thotë se institucionet përgjegjegjëse duhet të rrisin efikasitetin e tyre dhe ta godasin këtë fenomen.

Nikollaj shton se informaliteti është prezent thuajse në të gjitha sektoret e ekonomisë në vendin tonë. Ndërkohe Kreu i qeverisë Edi Rama, rreth një jave më parë, deklaroi se ka ardhur koha për ti thënë stop informalitetit, duke paralajmëruar bizneset qe te mos abuzojne duke kryer evasion fiskal, pasi shmangja e detyrimeve tatimore bie në kurriz të konsumatorit.

Lexoni dhe kete

SHOQERIMI I GAZETARIT ELVIS HILA, REAGON KESHILLI I EUROPES

Këshilli i Europës ka reaguar në lidhje me shoqërimin nga policia të gazetarit të Tv …