“TE RINJTE TE RREGJISTROHEN PRANE ZYRAVE TE PUNES”

Sa më shumë të rinj të rregjistrohen pranë zyrave të punës. Kjo është kërkesa e drejtores së zyrës së punës Shkodër, Rozafa Zmijani. Ajo i bën thirrje të rinjve të vijnë pranë zyrave të punës pasi ka oferta të mira. Ndërkohë, aktualisht ka 508 vende të lira pune.

Zmijani ndalet për të folur edhe për kurset profesionale.

Nga ana tjetër, 4400 është numri i punë-kërkuesve të papunë pranë zyrave të punës Shkodër.

 

Lexoni dhe kete

DITA NDERKOMBETARE E MELANOMES

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Melanomës është organizuar një aktivitet ndërgjegjësues nga zyra e …