TE SFIDOSH RREZIKUN NGA CORONAVIRUSI

Pavarësisht situatës së krijuar nga coronavirusi, ky 46-vjeçar nga Fushë Miloti i Kurbinit nuk e ka ndërprere asnjë ditë punen në mbledhjen e kanaçeve. Vështiresitë ekonomike dhe nevoja për të mbajtur frymen gjallë e detyrojnë Viktor Gjonin të thejë karantinen, duke sfiduar rrezikun nga ky virus.

Tërmeti i 26-nëntorit të vitit 2019 i dëmtoi banesen kësaj familje, duke ju veshtiresuar edhe më shumë jetesen.

Pas tërmetit të nëntorit familja Gjoni në Fushë-Milot jeton në çader në kushte aspak të përshtatshme dhe në rrezik serioz për shëndetin e tyre. Përballë kësaj situatë familjaret apelojnë për ndihmë për të kaluar këto ditë të vështira.

Lexoni dhe kete

HAXHIJA: TAMPON VETËM PËR PERSONAT ME SIMPTOMA

Teste tamponi ka mjaftueshëm në Shkodër, por nuk ka për persona që thjesht duan të …