Saturday , 24 October 2020

TE SHTUNEN ANETARET E PS VOTOJNE PER REFERENDUMIN

Kete te Shtune partia socialiste ne te gjitha deget e saj voton per referendumin e dates 9 Prill. Ne nje konference per mediat koordinatoret per Agim Shima dhe Martin Cubi thane se cdo gje eshte gati, ndersa listat jane transparente, ndonese nuk jane te formuluara nga ata por nga qendra

I pyetur mbi deklaraten e deputetes Hafizi per bojkot pasi referendumi ka disa shkelje te statutit Shima jep kete pergjigje statuti eshte shkelur ne kohen e deputeteve Kopliku dhe Hafizi pasi ato kane bere listat e antarsise.

Me kete Koordinatori Agim Shima la te nenkuptohej se shkeljet jane bere gjate peridhes se deputeteve Mimoza Hafizi dhe Namik Kopliku. Ne lista jane perfshire te antetaresuarit deri me daten 31 dhjetor I vitit 2015 qe jane rreth 1413 anetare.

Lexoni dhe kete

PËRZGJEDHJA E KANDIDATËVE PËR DEPUTETË NË PARTINË DEMOKRATIKE

Komisioni i vlerësimit të Kandidatëve pranë PD-së përmbylli të enjtën proçesin për përzgjedhjen e kandidatëve …