Wednesday , 17 January 2018

TE SHUMTA KERKESAT PER TU PAJISUR ME KARROCA PER PARAPLEGJIKET

Kerkesat per tu pajisur me nje karroce per personat paraplegjike kane qene te shumta ne drejtim te drejtorise se pergjithshme te sherbimit social. Nje gje e tille behet e ditur nga drejtoresha e sherbimit social, Qarku Shkoder, Valbona Tula. E nje gje e tille sipas Tules u arrit te finalizohej fale nje marreveshje bashkepunimi me fondacionin per mbrojtjen e personave me aftesi te kufizuar.

Tula thekson se jane certifikuar administratore ne disa bashki per t’u marre me shperndarjen e karrocave.

Ne fund, drejtoresha e sherbimit social ne Qarkun Shkoder shton se efektshmeria e ketyre karrocave mund te jete 3 deri ne 5 vjet.

Lexoni dhe kete

LEZHE, MBYLLET PER AUTOMJETET SHESHI “GJERGJ KASTRIOTI”

Sheshi “Gjergj Katrioti” në qytetin e Lezhës është mbyllur për automjetet dhe do të vijojë …