Monday , 25 October 2021

TE VERBERIT AKTIVITET ME GAZETARET SPORTIV

Ne kuader te dites nderkombetare te shkopit te bardhe te verberit kane organizuar nje ndeshje futbolli ku pjese e ndehsjes kane qene gazetare sportive t Shkodres. Kryetari ZefVushaj dhe Ani Keriku thane se ndonese te verber nepermjet kletyre aktivteteve ata tregojne se jane si gjithe te tjeret.Gazetari sportive Gasper Marku tha se topi eshte u vecante, ka nje zile qe nepermjet saj te verberit dine vendodhjen e tij
Ky aktivitet kishte nje rendesi te vecante jo vetem per aktivizimin e ketyre individeve por edhe demostrimin e aftesive te tyre

Lexoni dhe kete

SHKODËR, 20 VIKTIMA NË 2 VITET E FUNDIT TË TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE

Trafikimi i qënieve njerëzore vijon të jetë një fenomen shumë i përhapur në shoqërinë shqiptare. …