Wednesday , 1 April 2020

TË VERBËRIT PA SHPËRBLIME KËTË VIT

Ministria e financave i ka përjashtuar të verbërit nga shpërblimet e fundvitit. Ankesa vjen nga presidenti i shoqatës kombëtare të të verbërve “Shpresa Katolike”, Ndoc Bjeshka. Ai tha se ndihemi të prekur dhe të diskriminuar nga një vendim i tillë, ndërkohë tregon edhe problematika të tjera të të verbërve.

Bjeshka kërkon që të verbërve tu plotësohen kërkesat e tyre.

Lexoni dhe kete

POLICIA E SHTETIT VIJON KONTROLLET NË TERRITOR

Policia e Shtetit vijon kontrollet në të gjithë territorin, në zbatim të masave kufizuese të …