TE VERBERIT SHKODER ZHVILLOJNE KONFERENCEN KOMBETARE

Ne territorin e qarkut Shkoder po jo vetem nuk ka akses te mjaftueshem per te verberit ne marrjen e informacioneve ne drejtesi dhe sherbime te tjera. Ky fakt u pranua gjate KonferencS Kombtare Aksesi n drejtsi nj fokus i ri pr nenet 12 dhe 13 t Konvents s OKB-s pr t drejtat e personave me aftsi t kufizuara. nga Kryetari i Gjykates se Apelit Fuat Vjerdha e po ashtu edhe nga Kryebashkiakia Voltana Ademi. Vjerdha tha se ne gjykatat e Shkodres te verberit kane shume pak akses, ndersa permiresimii saj eshte pjese e reformes ne drejtesiKreu I shoqates se te verberve te shqiperise sinan Tafaj u shpreh se te drejtat tona po shkelen cdo dite.Kryebashkiakia Voltana Ademi pranoj se nuk ka instrumenta te duhur per plotesimin e nevojave te tyre, por garantoj qe ne bashkine e re do te kete akses te mjaftueshem informacioni per te verberit.Realiteti ne vendin tone e vecanarisht ne Shkoder per te verberit eshte jo ne nivele te duhura. Por ne kete konference u dha nje sinjal pozitiv per permiresimin e tyre.

Lexoni dhe kete

DARDHA: SHKODRA PJESE E PROJEKTIT PER EKO-TURIZMIN

Me një fond prej 2.5 milione euro financuar nga Fondi Evropian i Zhvillimit Rajonal, Shkodra …