Thursday , 21 February 2019

TEATRI “MIGJENI” NE SHKODER ME DY SHFAQJE TE REJA

“Gomari i Babatasit” dhe “Zonjushe Margarita” do te jene dy shfaqjet me te reja qe do te vendosen ne skenen e teatrit “Migjeni” te qytetit te Shkodres. “Gomari i Babatasit” nga At Gjergj Fishta do te vendoset ne skene nga Altin Basha. Sipas drejtore se teatrit Rita Gjeka do te jete nje shfaqje e madhe pasi do te perfshije banden muzikore dhe grupe baleti. Ndersa “Zonjushe Margarita” vjen nga aktorja Rajmonda Marku dhe regji te Merita Smajes.

Per shfaqjen “Gomari i Babatasit” pergatitjet do te nisin kete jave dhe do te zgjasin per rreth 1 muaj, ndersa monodrama “Zonjushe Margarita” do te vendoset ne skene pasditen e kesaj te Shtune me 10 shkurt ne oren 18:00.

Lexoni dhe kete

BOCETET E GJERGJ KASTRIOTIT EKSPOZOHEN NE AMBJENTET E QKF-se

Boçetet e Gjergj Kastriotit Skëndëbeut të punuara nga skulptor të ndryshem janë ekspozuar në ambjentet …