Breaking News

TEATRI “MIGJENI”, PJESE E FESTIVALIT NDERKOMBETAR TE BALLKANIT

Teatri “Migjeni” ne qytetin e Shkodres do te marre pjese per here te dyte ne Festivalin Nderkombetar te teatrit ballkanik qe zhvillohet ne Bursa te Turqise. Trupa teatrore e teatrit “Migjeni” do te prezantohet me shfaqjen “Tartufi”. Per drejtoren e teatrit Rita Gjeka, organizimi nuk eshte i thjeshte, por kete vit do te synohet nje perfaqesim akoma me dinjitoz, nderkohe qe teatri i Shkodres eshte i vetmi shqiptar qe merr pjese ne kete festival ne Turqi.

Kjo shfaqje ka marre 5 cmime te para dhe mund te konsiderohet si shfaqja me e mire e teatrit “Migjeni”.

Trupa teatrore e teatrit “Migjeni” do te marre pjese ne kete festival nga data 21 deri me 25 Mars te ketij viti.

Lexoni dhe kete

NIS RESTAURIMI I MEMORIALIT TE SKENDERBEUT NE LEZHE

Vendvarrimi i Gjergj Kastriotit në qytetin e Lezhës do të pësojë ndryshime thelbesore, brenda 6 …