Saturday , 5 December 2020

“TEKNIKA DHE PEDAGOGJIA E ZERIT”

Muzikologu i njohur Ferid Bala ka promovuar kete te premte librin e tij te ri me titull “Teknika dhe pedagogjia e zerit”. Duke pare edhe titullin e librit, nuk kishte si te mos prezantohet ne ambjentet e shkolles se mesme artistike “Prenke Jakova” ne qytetin e Shkodres.

Bala tregon se ka studiuar per 4 vite rradhazi literature per tekniken vokale.

Ne promovimin e ketij libri merrnin pjese miq dhe te aferm te autorit, si edhe mesues e nxenes te shkolles “Prenke Jakova”.

 

Lexoni dhe kete

“FESTIVALI LETRAR I SHKODRËS”

Ka startuar “Festivali Letrar i Shkodrës”. Një aktivitet i organizuar nga Bashkia Shkodër dhe bibloteka …