Wednesday , 27 June 2018

TELAT DHE KABLLOT ELEKTRIKE, SHQETESIM NE RRUGEN “BESNIK SYKJA”

Telat dhe kabllot elektrike i gjen te shperndare pothuajse ne cdo lagje te qytetit te Shkodres. Rruga “Besnik Sykja” ne qytetin e Shkodres eshte nje nga zonat qe perballet me se tepermi me nje problematike te tille.
Pamjet e filmuara e deshmojne nje gje te tille. Telat elektrike dhe kabllot e telefonive celulare gjenden ne kete rruge te shperndare, duke i ngjasuar rrjetave te merimangave.

Askush nuk nderhyn per zgjidhjen e kesaj problematike, edhe pse me heret banoret e zones jane ankuar. Keto tela dhe kallo arrijne te qendrojne ngjitur me disa banesa, duke u kthyer ne rrezik serioz, ku nga momenti ne moment mund te kapen edhe flake nga cdo problematike qe mund te shfaqet. Pervec se ndodhen ngjitur disa banesave, keto tela duke qene se nuk eshte nderhyre prej vitesh ne to, ndodhen te shperndare dhe gati rrezikojne te keputen.

Natyrisht, nje gje e tille krijon edhe probleme ne levizjen e banoreve te zones, por edhe qytetareve te tjere, pasi kjo zone eshte nder me te frekuentuarat ne qytetin e Shkodres. Prandaj, qytetaret duhet te tregohen te kujdesshem, deri sa pushteti lokal apo institucionet pergjegjese te nderhyjne per sistemimin e telave dhe kabllove.

Lexoni dhe kete

INVESTIM I BASHKISE SHKODER NE RRUGEN E OBOTIT

Bashkia Shkodër kryen një tjetër investim në rrugët e njësivë administrative. Rruga e Obotit, me …