Wednesday , 24 January 2018

TELAT ELEKTRIKE, SHQETESIM NE LAGJEN “VASIL SHANTO”

Telat elektrike dhe kabllot e celulareve dhe internetit vazhdojne te jene nje problem shqetesues ne qytetin e Shkodres. Mungesa e sistemimit te tyre rrezikon seriozisht jeten e kalimtareve. Situata paraqitet me problematike ne lagjen “Vasil Shanto”. Vete qytetaret kerkojne nderhyrje per sistemimin e tyre, pasi rreziku per to eshte prezent cdo dite. Situata paraqitet me shqetesuese per femijet e kesaj lagje, qe luajne çdo dite ne kete zone mes ketyre telave.

Lloje te ndryshme kabllosh e telash shfaqen kudo ne rruge dhe hapesira nepermjet objekteve, te varur ne shtylla te ndryshme. Nje situate e tille eshte prezente edhe ne shume lagje te tjera te qytetit te Shkodres.

Lexoni dhe kete

MEMORIAL PER ISH-TE PERNDJEKURIT POLITIK GJATE REGJIMIT KOMUNIST

Shume shpejt ne qytetin e Shkodres do te ndertohet nje memorial per ish-te perndjekurit politik …