Saturday , 20 April 2019

TENDERIMI I PASTRIMIT NE BASHKINE SHKODER

Tenderimi i pastrimit në territorin e Bashkisë Shkodër vijon të mos marrë një zgjidhje. Pas ankimimit në komisionin e prokurimeve në Tiranë, pretenduesit kanë ankimuar edhe në gjykatë për vazhdimin e proçedurës së tenderimit edhe një herë të pastrimit në qytetin e Shkodrës. Në lidhje me këtë flet edhe kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi.

Sipas Ademit, proçedura e tenderimit nuk është aspak e lehtë.

Në fakt, një pjesë e territorit të Bashkisë Shkodër përballet me mbeturina të shumta dhe ndërhyrja duhet të jetë më e madhe.

Lexoni dhe kete

ZHVENDOSJA E DAR NGA SHKODRA NE LEZHE, REAGON SINDIKATA E ARSIMIT

Veprimi i fundit i ministres Shahini është i turpshëm pasi nuk i bëhet Shkodrës një …