Breaking News

TERHEQJA E SHPERBLIMIT, MAKTH PER PENSIONISTET NE LEZHE

Tërheqja e shpërblimit të fundvitit është kthyer në makth për pensionistet në qytetin e Lezhës.Dynja e menjëhershme e tyre për tw tërhequr shpërblimin kë krijuar radhe, pasi shpërndarja po bëhet vetem ne një sportel me hapësire mjaft të vogel dhe kushte aspak të përshtatshme.Pensionistet kërkojnë zgjerimin e ambjenteve, pasi në këtë situatë po përballen me veshtiresi.

Drejtori i Sigurimeve Shoqërore në Lezhë Taulant Malshi thotë se shpërblimi mund të tërhiqet edhe pas festave të fundvitit.

Në qarkun e Lezhë janë përfitues të shpërblimit të 29612 përsona, ndërsa deri më tani e kanë tërhequr këtë bonus rreth 10 mijë përsona.

Lexoni dhe kete

70-VJETORI I LINDJES SE ARQIPESHKVIT TE DIOQEZES SHKODER- PULT

Kjo e shtunë e 23 marsit është e veçantë për arqipeshkvin e dioqezës Shkodër-Pult, Imzot …