Thursday , 3 December 2020

TERMET I FUQISHEM LEKUND SHQIPERINE, NUK KA DEME MATERIALE

Nje trmet i fuqishm ka rn n qytetin e Shkodres. Lkundjet e trmetit jan dgjuar n t gjith qytetin e Shkodres.
Lkundjet jan ndjer edhe n kryeqytet dhe n qytetet e Lezhs, Lait, Bulqizs Elbasanit. Trmeti ishte me magnitude 5.2 ball i shkalles rihter
Epiqendra e trmetit ka qene 2 km nga Kurbneshi n Mirdit. Ndrkohe nuk raportohen dme materiale nga lekundjet e trmetit.

Lexoni dhe kete

PRODHIMI I ENERGJISË SË PASTËR NË SHKODËR

Shkodra është e para në prodhimin e energjisë së pastër. Mesazhi është përcjellë me vendosjen …