Wednesday , 13 November 2019

Termet ne qytetin e Shkodres, 10 km ne Adriatik!

LŽkundje tŽrmeti me magnitudŽ 4.7 ballŽ tŽ shkallŽs Rihter janŽ ndier mbrŽmjen e sotme nŽ disa qytete tŽ vendit, si nŽ VorŽ, DurrŽs, KrujŽ, LezhŽ, ShkodŽr, PukŽ dhe LaÁ.

Epiqendra e tŽrmetit ka qŽnŽ nŽ detin Adriatik, nŽ thellŽsinŽ 10 km. Paraprakisht nuk ka tŽ dhŽna pŽr tŽ lŽnduar apo dŽme materiale. Lekundjet e termetit jane ndjer ne te gjithe qytetin e Shkodres ndersa brenda 2 sekondash kane rene dy termete.

Lexoni dhe kete

PROBLEMATIKAT N√č QARKUN SHKOD√čR

Data 20 n√ęntor √ęsht√ę von√ę p√ęr t√ę grumbulluar krip√ęn n√ę zonat me risk p√ęr problematika …