Saturday , 7 December 2019

TERMETI, 5 PALLATE TE DEMTUARA NE MAMURRAS

Banoret e 5 pallateve në qytetin e Mamarrasit po qëndrojnë jashtë prej 6 ditesh, pasi ndërtesat kanë pësuar dëmtime nga tërmeti dhe nuk kanë siguri të qëndrojnë në banesat e tyre. Banoret thonë se e kalojnë naten duke fjetur në makina apo tek të afërmit e tyre, pasi askush nuk i ka verifikur këto pallate për të përcaktuar shkallen e dëmtimit që kanë pësuar.

Pallatet e dëmtuara në Mamurras janë ndëtuar para viteve 90 dhe janë tepër të amortizuara, ndaj dhe banoret kanë frikë të qëndrojnë në banesat e tyre pa patur një konkluzion nga ekspertet e fushes.

Lexoni dhe kete

NXENESIT E AKOMODUAR NE SHENGJIN NISIN SHKOLLEN

Në shkollën 9-vjeçare “At Zef Pllumi” në Shëngjin numri i nxënësve është dyfishuar. Fëmijet e …