Saturday , 16 February 2019

TERMETI DEMTON BANESAT NE SELITE TE KURBINIT

Termeti i një ditë dite më parë ka sjellë dëme ne zonen e Kurbinit.Dy banesa në fshatin Selitë janë shembur thuajse plotësisht, duke u bërë të pababanueshme e të tjera kanë pësuar dëmtime.Ndue Gega tregon dëmet në banesen e tijë, ndërsa në thotë se se në momentin e termetit njëri nga fëmijet ka qenë në gjumë dhe ka shpëtuar për mrekulli.Gega apelon për ndihmë, pasi banesa e tijë është bërë e pabanueshme dhe në këto kushte është i detyruar të qëndrojë në kasolle.

Lekundjet sizmike të së merkures ishin të forta edhe në rajonin e Lezhës.Njesitë Vendore në Qarkun e Lezhës do të verifikojnë të gjitha dëmet e shkaktuara nga termeti, të cilat më pas do tju referohen Emergjencave Civile në Tiranë.

Lexoni dhe kete

4.000 PROTESTUES NGA SHKODRA DREJT TIRANES PER PROTESTE

Rreth 4 mijë qytetarë dhe mbështetës të Partisë Demokratike kanë udhëtuar nga Shkodra në mbështetje …