TËRMETI/ GATI TË NISË PROÇESI I RIPARIMEVE, RAMA: KEMI PROBLEM ME FUQINË PUNËTORE NË VEND

”Në Tiranë dhe Durrës është gati të fillojë proçesi i riparimeve. Janë 30 persona në grupin e hetimit të policisë kriminale bashkë me prokurorët që po mbledhin dokumentet. Nuk ka asnjë provë që fshihet të gjitha vendngjarjet janë të mbyllura nga pikëpamja e dokumenteve, provave, fotografimi, etj.” Kështu u shpreh kryeministri Edi Rama në mbledhjen e radhës këtë të premte për situatën e tërmetit.

Programi i rindërtimit kërkon një fuqi punëtore të madhe dhe kemi një problem me fuqinë punëtore, e duhet të marrim edhe nga jashtë theksoi Rama.

Ndër të tjera, Rama theksoi se kthimi i çadrës do të jetë përgjegjësi e cdo personi që e merr, sepse nuk mund të përdoret për bagëti apo të jepet me qira më pas.

Lexoni dhe kete

TESTET TE PRIVATI, MINISTRIA ZBARDH KRITERET

Është e vërtetë që Ministria e Shëndetësisë ka autorizuar spitalet private të kryejnë testet molekulare …