Tuesday , 29 September 2020

TERMETI JU DEMTOI BANESEN, INVALIDET APELOJNE PER NDIHME

Kur kanë kaluar gati 2 muaj nga tërmeti i 26 nëntorit, situata për shumë familje në zonen e Kurbinit vijon të mbetet e rëndë. E tillë është familja Mamli në fshatin Zhejë, banesa e të cileve është shkatërruar nga tërmeti.

Pavarësisht rrezikut që ka objekti tre anëtaret e kësaj familje, 2 vëllezer invalid sëbashku me nënën e tyre të moshuar jetojne brenda kësaj shtëpie që rrezikon shembjen. Ata thonë se askush nuk ju ka ardhur në ndihmë për tju siguar strehim, ndaj janë të detyruar të qëndrojnë aty.

2 vëllezërit janë të verber dhe e kanë të pamundur që tju drejtohen institucioneve për të kërkuar zgjidhje për problemin që kanë. Ata apelojnë për ndihmë, pasi jetesa në banesen e tyre është mjaft e frikshme përshkak të dëmtimeve që ka pësuar nga tërmeti.

Lexoni dhe kete

“JAM INVALID, 8 MUAJ AS PËRKRAHJE, AS NDIHMË, ASGJË”

Klodian Luku është një banor i Shijakut, që bashkë me 16 anëtarët e tjerë të …