Saturday , 28 March 2020
Breaking News

TËRMETI LË PASOJA NË FUSHË-MAMURRAS

Termeti i 26 nentorit ka lene mjaft pasoja ne Fushe-Mamurras të Kurbinit. Qindra banesa jane bere te pabanueshme për shkak të demtimeve dhe banoret jane larguar. Ata jane vendosur ne çadra, ndersa shprehen se jetesa është shume e veshtire pershkak te temperaturava te ulta.

Në Bashkine e Kurbinit ekspertet e ardhur nga Tirana dhe te huaj kane nisur verifikimin e objekteve të demtuara për te percaktuat rrezikun qe paraqesin.

Lexoni dhe kete

PENSIONISTËT: NUK KEMI KUSH TË KUJDESET PËR NE

Pensionistët edhe pse e kanë të ndaluar të dalin nga shtëpite për shkak të koronavirusit, …