Sunday , 28 February 2021

TËRMETI, MBLEDHJE URGJENTE NGA KRYEMINISTRI RAMA

Kryeministri Edi Rama zhvilloi mëngjesin e kësaj të dielë një mbledhje me drejtues të Ministrisë së Mbrojtjes, Ministrisë së Brendshme, Emergjencës Civile, Rezervës së Shtetit dhe prefektë e vendit. Gjatë mbledhjes, Rama vlerësoi të dielën, si ditën në të cilën duhet qëndruar afër individëve, të cilët janë prekur më shumë nga tërmeti.

Kryeministri tha se stadiumi Dinamo do të duhet të qëndrojë i hapur për të gjithë ata që do të ndihen të pasigurt për të kaluar natën në banesat e tyre. Në mbledhjen me nënprefektët e qarqeve për të vlerësuar dëmet pas tërmeteve, kryeministri Edi Rama u kërkoi përfaqësuesve që ta spostojnë vëmendjen në Durrës, pasi dëmet janë edhe më të mëdha.

Lexoni dhe kete

GJUETIA E PALIGJSHME NË LIQENIN E SHKODRËS

Përmbytjet e shkaktuara nga liqeni i Shkodrës nuk kanë sjellë dëme në fushën e peshkimit. …