Wednesday , 17 January 2018

TERNAVA: ISLAMI FE E PAQES, JO KEQINTERPRETIMEVE

Islami wshtw fe e paqws dhe askush nuk duhet tw keqinterpretojw atw, deklarata erdhi nga kreu i Bashkesise Islame ne Kosove, Naim Ternava, teksa mbajti hytben e xhumase ne xhamine e Parruces ne qytetin e Shkodres.

Ai falenderoi qytetin e Shkodres, por edhe te gjithe Shqiperine per sakrificat qe jane bere ne 1999 ne ndihme te popullit shqiptare te Kosoves.

Kreu i Bashkesise Islame ne Kosove mori pjese ne kete hytbe ne kuadër të aktiviteteve që Myftinia Shkodër organizon me rastin e përkujtimit të datës historike. Ate të rihapjes së xhamive në vendin tonë, më 16 nëntor 1990, pas 23 viteve të persekutimit ateo-komunist.

Lexoni dhe kete

PUNONJËSIT E KOMPANISË “ALCABLE”, TAKIM NË BASHKINË SHKODËR

Punonjësit e kompanisë “Alcable” ose ish-uzina e telave në qytetin e Shkodrës nuk po marrin …