THETHI, ME MUNGESË TË TURISTËVE TË HUAJ

Pandemia ka zhytur në krizë shumë zona turistike. Thethi është një nga ato zona që vuan mungesën e turistëve, pasi pjesa më e madhe e tyre vijnë nga zona të Europës që kanë pasur probleme me pandeminë dhe lëvizja është e kufizuar. Një gjë e tillë pranohet edhe nga drejtori i turizmit në Bashkinë Shkodër, Gentian Mema.

Mema thotë se janë anulluar mbi 90% e pronotimeve, sidomos të periudhës qershor – korrik.

Ndër të tjera, Mema u ndal për të folur edhe për respektimin e distancës nga subjektet në zonat turistike…

Siç ka bërë të ditur edhe më herët vetë Mema, sezoni veror ka nisur i vakët në Shkodër.

Lexoni dhe kete

TESTET TE PRIVATI, MINISTRIA ZBARDH KRITERET

Është e vërtetë që Ministria e Shëndetësisë ka autorizuar spitalet private të kryejnë testet molekulare …