Monday , 17 December 2018

THETHI VIJON TE JETE I BLLOKUAR, ASKUSH NUK NDERHYN

Zona turistike e Thethit vijon te jete e bllokuar nga debora. Pavaresisht ankesave te banoreve te zones ato nuk merren parasysh nga askush. Eshte banori i kesaj zone, Pavlin Polia qe e ngriti nje shqetesim te tille ne emisionin “Miremengjes” ne Tv Rozafa. Por, ai vlereson si pozitive bashkimin e mbetjeve urbane gjate sezonit te veres.

Çeshtja e pronesise eshte nje tjeter problem per kete zone, por qe nuk po merr asnje zgjidhje.

Polia kerkon me shume mbeshtetje nga qeveria dhe pushteti lokal, pasi Thethi vijon te jete nje zone qe sjell shume te ardhura nga turistet e huaj.

Lexoni dhe kete

“ARTI KUNDER DHUNES”

Në kuadër të projektit “Arti kundër dhunës”, Bashkia Shkodër ka organizuar pasditën e së premtes …