THYERJA E REKORDIT GUINESS “CUP SONG ALBANIA”

Eshte zhvilluar kete te Shtune ne sheshin para Bashkise Shkoder aktiviteti i thyerjes se rekordit Guiness “Cup Song Albania”. Nje aktivitet qe u organizua ne qytetin e Shkodres dhe ne qytete te tjera te Shqiperise, per thyerjen e rekordit Guiness. Jane dashur rreth 1 muaj e gjysem prova dhe angazhuar 15 shkolla 9-vjecare dhe te mesme te qyettit te Shkodres per te arritur ne diten finale te ketij aktiviteti. Specialisti prane DAR Shkoder, Entri Çaku tha se eshte bere nje pune e madhe nga mesuesit e shkollave te qytetit te Shkodres dhe ne kete aktivitet kane marre pjese mbi 1 mije nxenes.

Aktiviteti qe kishte ne fokus nje duet midis tokes dhe duarve ne emer te paqes, shpreses dhe bashkejeteses beri bashke rreth 8.000 mije nxenes te shkollave 9 vjecare ne te gjithe Shqiperine per te thyer rekordin Guiness “Cup Song Albania”.

Lexoni dhe kete

ANGJELIN NENSHATI, DESHMITAR MES DY KOHEVE

Muzeu “Marubi” ka organizuar pasditĂ«n e sĂ« premtes hapjen e ekspozitĂ«s retrospektive kushtuar fotografit tĂ« …