“TIKA” investime ne komunen e Ulqinit!

Koordinatori i Agjencisë turke për zhvillim – TIKA dhe kryetari i komunës së UlqiniT Fatmir Gjeka me prerjen e shirit kanë shënuar përfundimin e punimeve për rikonstruktimin e disa hapësirave në selinë e institucionit të Bashkësisë islame në Ulqin. Nderkohe solemnisht është hapur edhe tyrbja e rinovuar e familjes Pulti, tek ish Stacioni i autobusëve ne Uqlin, e cila po ashtu është kryer me përkrahje financiare të TIKA-s. Ne lidhje me keto investime kryekomunari I Ulqinit ka theksuar se jane mjaft te rendesishme.

Drejtuesit e komunës dhe të TIKA-s kanë biseduar edhe për disa projekte tjera me vlerë, prej të cilëve në këtë vit pritet rikonstruktimi i Xhamisë së Namazgjasë dhe e kroit tek Xhamia e pashës, ndërsa vitin tjetër edhe të hamamit.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN PA FITUES

NĂ« Ulqin kĂ«tĂ« tĂ« diele u mbajten zgjedhjet lokale pĂ«r Parlementin lokale tĂ« kĂ«tij qyteti. …