Sunday , 20 January 2019

“TINGUJ TE EMBEL” PER TE 11 VIT RADHAZI

Per te 11 vit radhazi Mesuesja Dorina Saraçi ka sjelle koncertin ne piano “Tingujt e emebel”.

Saraçi tha se jane 21 nxenes te cilet vijne me melodi te embla. Ndersa qellimi i koncertit te kthyer tashme maratone, eshte qe nxenesit e shkollave te ndryshme te prekin skenen dhe te marrin duartrokitjet per talentin e tyre.

Kete vit koncerti u mbeshtet edhe nga Bashkia Shkoder e cila vuri ne dispozicion qendren kulturore te femijeve.

Lexoni dhe kete

TAKIM KOMBETAR I ORKESTRAVE FRYMORE

Për herë të parë në qytetin e Shkodrës u organizua një aktivitet i veçantë, që …