Thursday , 15 April 2021

TJETËR INVESTIM I BASHKISË SHKODËR NË INFRASTUKTURËN RRUGORE

Bashkia e Shkodrës vijon realizimin e investimeve të parashikuara në buxhetin e saj.

Vëmendja është përqendruar tek infrastruktura rrugore, duke i shtrirë projektet në qytet, por edhe në njësitë administrative.

Këtë të enjte kanë përfunduar punimet në rrugën “Safet Hoxha” në lagjen nr. 1 të qytetit.

Investimi nga të ardhurat e Bashkisë Shkodër arrin vlerën e 3.4 mln lekëve.

Lexoni dhe kete

PROTESTE KUNDER HEC-it, BLLOKOHET RRUGA E KOMBIT

Vijimi i punimeve dhe mungesa e reagimit nga institucionet shtetërore, ka ngritur sërish në proteste …