Tuesday , 25 February 2020
Breaking News

TJETËR “MARATONË” NË KËSHILLIN BASHKIAK SHKODËR

Rreth 5 orë ka zgjatur mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak Shkodër. Një ndër pikat që solli diskutime ishte edhe ajo e akteve të marrjes së tokës në pronësi.

Për këtë dhanë përgjigje dy përfaqësuesit e lartë të Bashkisë Shkodër.

Gjithsesi, këto akte që ishin në 5 pikat e para të rendit të ditës u rrëzuan, duke mos u miratuar nga ana e këshilltarëve.

Lexoni dhe kete

KORONAVIRUSI, NË SHQIPËRI SITUATA E QETË

Drejtuesja e departamentit të epidemiologjisë në Institutin e Shëndetit Publik, Silva Bino, ka dalë këtë …