TJETERSIMI I PRONAVE TEK RANA E HEDHUN NE SHENGJIN

Gjykata e Lezhës ka rrëzuar kërkesen për zevendësimin e masës së sigurisë për Lek Frrokun, i akuzuar si organizator i skemës së tjetersimit të pronave në zonen e ranës së Hedhun në Shëngjin. Përmes avokatëve të tijë, Frroku kishte paraqitur kërkes për zevendësim të masës së sigurisë nga arrest shtëpie në detyrim paraqitje. Por kjo nuk nuk u pranua nga prokurori i çështjes, çka qoi dhe rrëzimin nga ana e gjykëtës. Avokatët e Frrokut e kanë quajtur të padrejtë vendimin, ndërsa kanë akuzuar organin e akuzes se po vepron me dy standarte.

Nga ana tjetër përsoni në hetim Lek Frroku tha se organi i akuzes ka fallsifikuar dokumentacionin dhe për këtë do të bëjë padi ndaj prokurorit të çështjet për shpërdorim detyre.

Pas refezimit të kërkeses për zëvendësim të mases së sigurisë, avokatet e Frrokut do ti drejtohen Gjykatës së Apelit në Shkodër, pasi janë të bindur për pafajsinë e klientit të tyre.

Lexoni dhe kete

LEZHE, SEKUESTROHEN 95 KG DROGE DHE 11 MIJE EURO

Policia e Lezhës ka goditur një rast tentativë për trafikim të lëndëve narkotike, duke sekuestruar …