Breaking News

“TOKA ESHTE NE PRONESI TIME, BASHKIA TE PEZULLOJE PUNIMET”

Bashkia Shkoder ka nisur punen per ngritjen e qendres multifunksionale ne zonen e ish-konvikti te shkolles se ndertimit. Nderkohe, me heret ne mbledhjen e keshillit bashkiak, kryebashkiakja Voltana Ademi tha se plani nuk ka lidhje me qendren multifunksionale dhe tha se me 26 dhjetor do te sjelle nje pergjigje ne mbledhjen e rradhes te keshillit. Por, nisja e punimeve me heret, ka bere qe pretenduesi i prones, Bardhyl Dragusha te kerkoje pezullimin e punimeve, sepse ka shpejtuar seancen gjyqesore dhe se toka eshte ne pronesi te tij.

Sipas tij, bashkia po vepron ne kundershtim me ligjin, duke nderhyre ne token e tij.

Bardhyl Dragusha shprehet se e ka hedhur ne gjyq Bashkine Shkoder dhe çeshtja eshte ne proçes.

Lexoni dhe kete

“GURI I ZI, N’FEST”, PROMOVIMI I VLERAVE TE ZONES

Bashkia Shkodër ka organizuar këtë të premte aktivitetin “Guri i Zi n’FEST”. Një aktivitet që …