TOM DOSHI PRITJE ENTUZIASTE NE PUKE

Pritje entuziaste i ka rezervuar Puka deputetit Tom Doshi.

Pasi ka garantuar mbeshtetjen e tyre maksimale ne keto zgjedhje parlamentare, Deputeti Doshi ka prezantuar slloganin e tij “elektorati im eshte partia dhe besimi tek zoti”.

Ndersa ka denoncuar korrupsionin ne te cilin eshte zhytur bashkia e Pukes e gjithashtu ka komentuar rivalet e tij politik, ku tha se fitorja perballe tyre eshte e padiskutueshme, pasi ato vetem po humbin kohe dhe para.

Nga ana tjeter Doshi u shpreh i befasuar nga masiviteti i pjesmarresve ne kete takim, i cili ishte parashikuar te ishte takim me struktuarat. Ndersa ai gjeti nje perkrahje masive nga banoret e Pukes e kryesisht te rinjte.

Lexoni dhe kete

“PESHQIT E MEDHENJ TE NDIQEN PENALISHT DHE TE FUTEN NE BURG”

Duam që peshqit e mëdhenj të ndiqen penalisht dhe të futen në burg. Ky do …