Monday , 16 September 2019

Tonaj: Disa akse duan nderhyrje urgjente

Ne prag te sezonit te demerit drejtoria rajonale e rrugeve ka nisur punimet ne akset me problematike. Ne kete menyre eshte shprehur drejtori I rrugeve rurale Dede TonajI pyetur mbi zonat te cilat mbeten problematike Tonaj u shpreh se jane disa te cilat duan nderhyrje urgjente ne te kundert kjo drejtori nuk garanton qarkullim normal gjate sezonit te dimeritNga ana tjeter drejtoria rurale e rrugeve ngriti edhe problemin e mungeses se fondeve si dhe amortizimit te makinerive dhe mjeteve pastrueseRruget rurale te qarkut Shkoder gjate sezonit te demerit vazhdimisht paraqesin veshtiresi ne qarkullim kryesisht ne zonen e Dukagjinit dhe rrethit te Pukes.

Lexoni dhe kete

VITI I RI SHKOLLOR, 200 MIJË NXËNËS MË PAK NË BANKA KËTË VIT

Tkurrja e popullsisë po ndikon drejtpërsëdrejti në sektorin e arsimit në vend, pasi çdo vit …