Thursday , 5 December 2019

TRAFIK I RËNDUAR NË DALJE TË SHKODRËS

Nuk jemi në fundjavë por në një ditë të zakonshme gushti, dhe përsëri Shkodra përballet me një trafik të rënduar, veçanarisht në dalje të qytetit. Vargu i automjeteve shpesh krijon probleme edhe për makinën e ambulancës.

Një situatë e tillë përsëritet prej disa ditësh. Pjesa më problematike është nga Ura e Vjetër e Bunës dhe deri tek Ura e Bahçallekut, aty ku të lëvizesh rreth orë 10:00 deri në 12:00 paradite, dhe nga ora 19:00 deri në 21:00 është tepër e vështirë. Prandaj, edhe më herët është këshilluar që të shmanget lëvizja e automjeteve në këto orare.

Lexoni dhe kete

“NE LAÇ DO TE NDERTOHET NJE LAGJE E RE”

Në qytetin e Laçit do të ndërtohet një lagje e re ku do vendosen të …