Thursday , 1 October 2020

TRAFIK I RENDUAR NE LEZHE- SHENGJIN

Rruget e Lezhes jane perballur mbremjen e te Dieles me nje trafik kilometrik. Dalja e menjehershme e pushuesve nga zonat bregdetare te Shengjinit dhe Tales rendoi ndjeshem levizjen e mjeteve. Pavarsisht dislokimit ne rruge te nje numri te larte punonjesish te policise rrugore serish ishte e pashmangshme shmangia e trafikut.

Prej ores 18 deri ne oren 21, superstrada qe pershkon Lezhen nga Balldreni dhe deri ne Milot ka qene thuajse e bllokuar ne drejtim te Tiranes. Numri i larte i mjeteve ne dalje nga Shengjini ishte edhe shkaku kryesor i rendimit te levizjes se mjeteve pergjate superstrades. Per te pershkuar segmentin rrugor nga balldreni ne milot vetem 20 km drejtuesve te mjeteve u jane dashur me shume se 2 ore pershkak te ketij trafiku. Policia nuk ka mundur te shmange kete rendim te trafikut, por thjesht e ka monitoruar levizjen e tije deri ne normalizim te situates.

Ne ndihme te policise rrugore ishin edhe efektivet e policise se rendit, te cilat kanembeshtetur planin e masave per te perballuar kete intensitet te larte te mjeteve. Shkakmendohet se eshte edhe largimi i menjehershme i pushuesve nga zonat turistike kete fundgushti. Eksperte te policise rrugore jane te mendimit se tashme do te kete nje normalizimte trafikut dhe levizje pa probleme.

Lexoni dhe kete

“TE RINJTE DUHET TE ORJENTOHEN DREJT KURSEVE PROFESIONALE”

Të rinjtë duhet të orjentohen drejt kurseve të formimit profesional për të patur një vend …