Friday , 24 January 2020

TRAFIKU DHE SEMAFORET NE QYTETIN E SHKODRES

Bashkia Shkodër ka organizuar këtë të mërkurë një seancë këshillimi në këshillin bashkiak me publikun për diskutimin e dokumentit “Projekt-Studimi trafiku, lëvizshmëria dhe semaforët në qytetin e Shkodrës. Specialisti Edmond Alitej, vuri theksin tek përdorimi i unazave perëndimore dhe asaj lindore në qytet.

Ai foli edhe për kryqëzimet me semafor.

Në këtë takim merrnin pjesë edhe përfaqësues të drejtorive të ndryshme të Bashkisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

DEBATE PËR KINEMA “MILLENIUM” NË SHKODËR

Një temë që solli debate në mbledhjen e pasditës të së mërkurës në Këshillin Bashkiak …