Friday , 15 November 2019
Breaking News

TRAJNIM PER PERMIRESIMIN E SHERBIMEVE TE INSTITUCIONEVE

Sot per te ardhmen ka qn tema e trajnimi I cili ka nisur sot ku ne fokus sht barazia gjinore, zgjerimi I aftsive dhe qndrimeve t duhura pr t ndrmarr inciativa te integrimit gjinor si dhe t ndrtoje plane te nevojave me qllim ofrimin e njohurive te mtejshme dhe fuqizimin e kapaciteteve te punonjsve ne kto fusha. Trajnimi erdhi n kudr t nje projekt 3 vjecar Mbeshtetje per zhvillimin e edukimin dhe punesimin ne Shqiperi, Kosove dhe Serbi. Drejtoria ekzekutive Sot per t ardhmn Fabiola Egro tha se ky projekt synon kryesisht trajnimin ne nivel vndor mbi vendimarrjen

Ndrsa pr Shkodren zonja Egro e quajti sfide me vete barazine gjinore referuar edhe faktit se kandidojne 2 femra pr Bashkin Shkoder

N kt trajnim u angazhuan prfaqesues t bashkise Shkodr, prefektures se qarkut Shkodr, drejtorise rajonale te punsimit, formimit profesional dhe shrbimeve sociale si dhe komunat Bushat dhe Velipoje.

Lexoni dhe kete

NDOTET MASIVISHT GRYKEDERDHJA E DRINIT NE LEZHE

Kjo eshte panorama në grykederdhjen e lumit drin në Lezhë, pas reshjeve të fundi të …