“TRAJTIMI DHE MBROJTJA E TË DHËNAVE PERSONALE”

Fakulteti i Drejtësisë në Universitetin e Shkodrës ka zhvilluar këtë të mërkurë një trajnim. Trajnimi vinte në kuadër të projektit “Safe Harbor”, me titull “Trajtimi dhe Mbrojtja e të dhënave personale”, një projekt i financuar nga Bashkimi Europian. Dekani i këtij fakultetit, Roland Dodani, tregon qëllimin kryesor të këtij projekti.

Trajnimi do të organizohet për 3 ditë me radhë, ku në të mund të marrin pjesë të gjithë ata që ushtrojnë profesionin e avokatit, stafi i zyrave juridike i institucioneve publike, Bashki, Prefektura, Qarku, stafi gjykatave, noterët, etj. Gjithashtu, ky projekt ka për qëllim të mbulojë boshlleqet në bashkëpunimin ndërmjet ofruesve të trajnimeve dhe për rrjedhojë trajnimin ligjor evropian për ata që e kërkojnë atë.

Lexoni dhe kete

COVID-19, BASHA ME THIRRJE PËR QYTETARËT

Kreu i PD, Lulzim Basha, iu ka bërë thirrje qytetarëve dhe bizneseve që të marrin …