TRAJTIMI I FIGURES SE FEMIJES NE MEDIA

Ndertimi i nje projekti per perdorimin e figures se femijes nga mediat. Ishte ky qellimi i takimit te organizuar ne Shkoder nga Qendra Shqiptare per Komunikim Publik dhe Autoritetit te Mediave Autovizive . Drejtori ekzekutiv i kesaj qendre, Alban Tartari shprehet se sipas studimit te qendres ka probleme per menyren se si trajtohet figura e femijes ne media. Ai kerkon nje ndergjegjesim me te madh te gazetareve per perdorimin e figures se femijes.

Shkodra eshte qyteti i pare qe zbatohet ky projekt, i cili do te vijoje ne disa qytete te tjera dhe do te mbyllet ne Tirane.

Lexoni dhe kete

TROSHANI I LEZHES DESTINACION TURISTIK

Nga një zonë e panjohur, fshati Troshan në Lezhë po kthehet në një destinacion mjaft …