Thursday , 27 January 2022

“TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR DREJT KAPITULLIMIT”

Që nga data 8 gusht, kur u organizua protesta për shërbimin e transportit urban, situata mbetet e njëjtë në Shkodër. Kjo pasi ka munguar mbështetja si nga bashkia ashtu edhe qeveria.

Shprehet kështu administratori i transportit urban në Shkodër, Melidion Dervishi.

Dervishi thotë se ka informalitet nga furgonat, ndërsa çmimet vazhdojnë e rriten. Sipas tij, ky sektor do të shkojë drejt kapitullimit dhe rrezikohet mbyllja totale e shërbimit urban.

Dervishi bën me dije se shpresa për një zgjidhje qendron tek degjesa publike që do mbahet me qytetarët në Këshillin Bashkiak Shkodër.

Lexoni dhe kete

PROTESTA E BANORËVE, REAGON OSHEE SHKODËR

Pas protestës së banorëve të Hotit të Ri ka reaguar edhe OSHEE rajoni Shkodër. Kryeinxhineria …