Wednesday , 30 September 2020

TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR NË VËSHTIRËSI

Që prej 13 korrikut në Shkodër është rikthyer transporti urban. Por, administratori, Melidion Dervishi, thotë se situata është e vështirë dhe ka një frekuentim të ulët nga qytetarët, pasi ndihen të frikësuar për përdorimin e transportit urban.

Ai shpreson qe të ketë një mbështetje nga qeveria…

Ndërkohë, thekson se ka pasur kërkesa në drejtim të ministrisë përkatëse, por asnjë përgjigje.

Ndër të tjera, Dervishi bëri me dije se pavarësisht situatës së vështirë nuk parashikohet rritje e çmimit të biletës për qytetarët.

Lexoni dhe kete

NË MJERIM 10 MUAJ PAS TËRMETIT

Fran dhe Bardhe Krosi nga fshati Bushnesh, një zonë që ndan Kurbinin me Krujën, janë …