Friday , 21 February 2020

“TRE VETE NE NJE VARKE PA LLOGARITE NIK PREL MUJEN”

Në datat 12, 13, 14 dhe 15 dhjetor në teatrin “Migjeni” të Shkodres shfaqet premiera e dramës “Tre vetë në një varkë pa llogaritë Nik Prel Mujën”. Me tekst dhe regji nga Stefan Çapaliku.

Në shfaqje luajnë aktorët Rita Gjeka, Jozef Shiroka, Nikolin Ferketa, Fritz Selmani, Vladimir Doda si dhe Pëllumb Gjona, ndërsa skenografia dhe kostumet janë përgatitur nga Sadik Spahija dhe me koreograf Gjergj Prevazi.

Lexoni dhe kete

“TURQISHTJA DHE SHQIPJA, MË SHUMË SE 4000 FJALË TË PËRBASHKËTA”

Turqishtja dhe shqipja përmbajnë më shumë se 4 mijë fjalë, shprehje dhe idioma të përbashkëta. …