TREGJET MË TË DISIPLINUARA SE INSTITUCIONET PËR MASAT NDAJ COVID-19

Distancimi fizik, apo edhe mabjtja e maskës nuk vërehet në Shkodër, si masë mbrojtëse nga COVID 19-të, por në dallim nga institucionet që e kanë më të lëhtë këtë masë, në tregun e ri të Zdrales situata është krejt ndryshe…

Nga ana tjetër vetë tregtarët shprehen se mundohen të ruajnë distancën fizike në tregje, dhe se kushtet për punë këtu janë të mira.

Nga ana tjetër në Shkodër verëhet qartë se shuma të pakët janë ata persona që rrespektojnë distancen fizike, e ndërsa vatrat kryesore të infeksionit janë kthyer institucionet ku dyndjet në dyertë e tyre janë të mëdha.

Lexoni dhe kete

TESTET TE PRIVATI, MINISTRIA ZBARDH KRITERET

Është e vërtetë që Ministria e Shëndetësisë ka autorizuar spitalet private të kryejnë testet molekulare …