Tregtaret e Zdrales dhe tregut ne Rus nuk jane te liçensuar, deklarata nga AKU

Paguajne taksa cdo muaj, por nuk konfugurojne as te regjistruar. Tragtaret e zdrales dhe tregut ne Rus pervecse tregtojne ne kushte jashte cdo standarti higjeno sanitar  nuk kane as te drejte qe te kontrollohen, pasi nuk jane te pajisur me license. Agjensia e kontrollit ushqimor shprehet se bashkia Shkoder vetem ju merr taksa por nuk I ka regjistruar,ndersa edhe tatim taksat heshtin perball ketij fakti te shemtuarNderkohe etiketat fallso te cilat jane shendrruar ne kontroll te imtesishem  ne tregjet kombetare ne qarkun Shkoder nuk krijojne asnje problem pasi mallrat qe futen ne rajonin verior permbajne etiketa te rregullta. Te pakten ne kete menyre shprehen inspektoret e kontrollit ushqimorEnde nuk dihet se si do te shkoje problemi I tregtareve te Rusit dhe Zdrales, por ajo qe dihet eshte pergjegjesia qe faturohet ndermjet institucioneve te Agjensise se kontrollit ushqimor, bashkise Shkoder dhe tatim taksave.

Lexoni dhe kete

DARDHA: SHKODRA PJESE E PROJEKTIT PER EKO-TURIZMIN

Me njĂ« fond prej 2.5 milione euro financuar nga Fondi Evropian i Zhvillimit Rajonal, Shkodra …